2013. június 9., vasárnap

Spruce Meadows

Hétvégén kilátogattunk a közeli lóversenypályára. A jegyet még Claudiától kaptuk. A verseny mellett többféle családi program is volt és maga a hely is gyönyörű.
Luca nagyon élvezte a versenyt, kiabált, hogy "papíííí" (paci). Meg "hoppá" :) "Babóóó" (bravó)!!!
Amikor megérkeztük, még sütött a nap.
Ezen a pályán épp nem volt verseny.
Ahogy ez a kislány fel van öltözve, nos ez egyáltalán nem ritka látvány. Kedvencem a nyári rövidnadrág hótaposóval, zokni nélkül...
Babakocsi parkoló :)
Voltak veterán autók is.
Ilyen csúnya felhők jöttek, de szerencsére csak pár csepp eső esett.
 

Miközben a fotókat töltöttem, a 11 órás esti híradóban beszámoltak az európai árvíz helyzetről. Többek között Budapestet mutatták, és még Orbán Viktor beszédéből is bevágtak egy részletet. Reméljük kitartanak a gátak, mert nem hiányzik az országnak még egy katasztrófa.


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép képeket posztoltál! Egy külön bejegyzést megérne a fáramászós szoborcsoport, igen tetszik :) Hol vannak már azok a gyerekek?... Vagy inkább a szüleik. És akkor folytatva a gondolatsort, nem adnának rövidgatyó mellé hótaposót a gyerek lábára... Zokni nélkül.
    Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat, és Luca is :)
    Bábó, Luca, bábó!!! :)))

    VálaszTörlés
  2. A fáramászós szobornál Robi csak annyit kérdezett: Szőlőt szednek a fáról?!? Tényleg úgy nézett ki ami a gyerkőckezében volt, mint egy fürt szőlő.
    Volt egy vicces jelenet is, Luca tolta a babakocsit, én pedig jó pár lépéssel lemaradva mögötte mentem. Egyszer jön egy pasi, elképedve nézi a babakocsit, aztán amikor közelebb ért, meglátta Lucát is... Megkönnyebbülés ült ki az arcára és nevetve mondta, hogy nem tudta mitől megy a babakocsi :))))

    VálaszTörlés