2013. június 25., kedd

Hétvége

Szombaton vendégségben voltunk. Meghívást kaptunk Anitáéktól, akik nem messze laknak tőlünk. Van egy másik magyar család akit ők már ismertek, mi pedig most találkoztunk velük. Így 6 gyerek, 7 felnőtt jött össze a kertjükben :)
Szalonnasütést rendeztünk, és nagyon jó volt a hangulat.
Mindjárt mondom ki kicsoda :)
Dani villanyvasútja az alagsorban kapott helyet, ezt magukkal hozták Angliából. 
Luca hódolhatott kedvenc szenvedélyének, a lépcsőzésnek :) 
Zoli, Meli és Zoli édesanyja, Éva néni. Ő most látogatóban van itt, de Zoli már vagy 10 éve. 3 gyerkőccel érkeztek. Zoli székelyhídi, Robi rögtön kezdte is magyarázni Éva néninek kicsoda Miki, a volt kollégája, mert ő is odavalósi. 

Megkezdődött a sütés... 
Érdemes megnézni Meli nyársát :) 
Szabolcs ötlete a nyársra vonatkozóan sajnos nem vált be, a marshmallowhoz tervezett botok nem bírták a szalonna súlyát, hi, hi
Ha jól látom Zoli itt már megfaragta az orgonabokor egyik ágát ;O)
Szabolcs, a vendéglátónk középen. Ő kamionsofőrként dolgozik. Angliában éltek 8 évet, mielőtt ide költöztek. Kb. velünk egy időben érkeztek.


Erről a képről csak a fotós, Robi hiányzik :)
 



Anita és Szabolcs a háttérben. 
A fiúk a Magyarság című helyi lapot olvassák.
Luca kb. fél 11-ig bírta, ő is és mi is sajnáltuk, hogy részünkről véget ért a buli, mert nagyon jól éreztük magunkat. Nem baj, megbeszéltük, hogy lesz folytatás :)

Vasárnap
Bukósisakot kellett vennünk Lucának, hogy tudjunk vele biciklizni. Persze nem akarta fölpróbálni sem, nagyon tiltakozott. Mondtam Robinak, hogy ültessük fel egy kis bringára, hátha így sikerül rátenni a sisakot. Valahogy rá is adtuk, de rögtön tépte le... Gyorsan elkezdtem tolni a biciklit, és hirtelen, mint egy varázsütésre vége lett a visításnak és a tiltakozásnak. Köröztem vele a boltban, amíg Robi keresett egy eladót. Visítás csak akkor volt megint, amikor megálltunk a bicajjal, hogy akkor most már mehetünk :)




buksííí
Csak úgy most sem akarja fölvenni, de ha bicajozásról van szó, akkor hajlandó elviselni :)
 


1 megjegyzés: