2014. február 20., csütörtök

Családi nap

Nos, eleg sok potolnivalom van, se sajnos a netbook billentyuzete reszlegesen bedobta a torolkozot, ugyhogy az alabbi bejegyzest a tabletrol fejezem be, igy az ekezetes betuk hianyozni fognak.

Februrár 17. hétfő Family Day vagyis Családi Nap itt Kanadában.
A hosszú hétvége örömére a magyar református közösség is szervezett egy családi programot, amihez örömmel csatlakoztunk.
Igazából ott volt mindenki, akivel Robi szilveszterezett :)
A program sífutás volt, de mi kezdetben azt gondoltuk szánkózni fogunk. Aztán meggondoltuk magunkat, mert a sífelszerelés bérlése tényleg nagyon olcsó volt, és mi van, ha akkor, ott jön meg a kedvünk hozzá, és nem lesz mivel.
Kb. 2 orat utaztunk a helyszinre, es egy latogatok szamara keszult hazban gyulekeztunk. Egy hatalmas nappaliban ettunk magunkkal hozott szendvicset, aztan nekivagtunk a sifutopalyanak.
Eloszor meg a lec felcsatolasa is kihivas volt, de aztan hamar belejottunk. Lucat az ismeroseink ismerose huzta szankon, es egy ido utan nagyon almos lett szegeny. De azert sokaig kitartott, igazabol csak a legvegen aludt el. 20 perc utan felebredt, aztan kiderult, hogy a laba kicsit megfazott. Hazaindulas elott ismet ettunk, es a szervezok elovettek a nekunk keszitett forro kakaot es kalacsot.
A hazafele uton Anita es Meliek mar meg is beszeltek, hogy szombaton osszejovunk egy pizza partira. Mindig ez van. Buli utan mindenki folytatast akar!!!
De jojjenek a kepek, es nem rohogni, hogy Robi farmerben siel :)






Adél és Milán




Zoliék
Interaktiv kiallitas is volt az epuletben.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése