2013. március 17., vasárnap

A nagy utazás és megérkezés

2013. március 10.

Az utazás annak ellenére, hogy hosszú volt, még kellemes is lehetett volna, ha indulás előtti éjjel aludtunk volna valamit. De szombaton éjjel még dobozoltunk, bőröndöt pakoltunk, mázsáltunk és selejteztünk... Hajnali fél 4-kor csörgött szomszéd Zoli, hogy felébredtünk-e. Mondtuk nem, mert ahhoz le kellett volna feküdni :(
De nem volt mese, indulni kellett a reptérre és a csatatér rendberakása Anyukámékra maradt.
Ezúton is még egyszer köszönjük!!!

Beszállás után végre hátradőlhettünk, pláne, hogy Luca már felszállás közben elaludt.
Az utazásról csupán 1 kép készült, egy amsterdami pelus cseréről :)

 
 

Helyi idő szerint 14.45-kor szerencsésen leszállt a gépünk Calgaryban. Otthon ekkor már vasárnap este 10 óra volt. Útközben nem sokat tudtunk aludni, és ekkor már mindketten nagyon fáradtak voltunk. Különösen én...
A bevándorlási hivatalt gyorsan, minden gond nélkül letudtuk, úgyhogy mentünk is ki, ahol gyönyörű napsütés és tavaszias idő fogadott minket, na meg persze Steve, Suzy öccse.


Persze itt nem ért véget a nap, mert mentünk az albérletbe, ahol aláírtuk a papírokat és kezdődött a költözés. Robi megkapta az autója kulcsát és már úton is voltak Steve-vel a bútorokért.
Luca is igyekezett hasznossá tenni magát :)

 
  
Mire ágyba kerültünk este lett, otthon pedig hajnalodott...
El se hittem, hogy végre pihenés következik.
Egészen hajnali fél 4-ig, mert Luca akkor kelt. Én is keltem vele, de ez már semmi nem volt ahhoz képest, amilyen fáradtságot az utazás végén éreztem.
Steve pedig úgy köszönt el, hogy holnap reggel 7-kor legyünk nála, mert megyünk hivatalos ügyeket intézni.

1 megjegyzés: